Mångsidig och fast Solar Electric kraftgeneration

MÃ¥ngsidig och fast Solar Electric kraftgeneration

Hur mycket du spend på din energiräkning varje månad? Föreställa att fatta den räkning och att kasta den i trashen. Du kan gör i grunden att, om du bemyndigar ditt egna hem, i stället för att rita din energi alltifrån naturlig gas, olja, coal eller kraftraster. Hur till generera din egna elektricitet? Den finnas mycket alla enkel – som dig, nöd till finnas installerar en solar electric kraftgenerationsystem på din ägodel, och du kan genererar lätt nog elektricitet för allat av dina energinödar. Den gör inte ämnet vad dina energinödar finnas. Du kan avlägsnar dependence på kraftfirmorna, men flera hemägare avgör till pinnen med deras firmor som är förfallna till upfrontkostnader.

Ett exempel av att uppgradera

Den Solar electric kraftgenerationen har ettadrawbacken som det flera folk kan klarar inte, och som finnas upfrontkostnaden som associeras med den sådan systemmen för etta. Anse en energiräkning av $200 per månad som är vilken finnas ganska rimligt för ettsorterat hem. Upfrontkostnaden av en solar electric kraftgenerationsystem som var i stånd av att skaffa nog kraft för det hem, skade sannolikt körning kring $20.000. Den finnas mycket mer lätt till betalar $200 per månad än räddar upp nog pengar till betalar $20.000 genast, men en enkel användning av mattevilja exemplify logiken bakom spending de $20.000 genast. I 100 månader (som är justa över 8 år), din solar electric vilja för kraftgenerationsystemmen har bekostade sig själv. Efter det, du skar fortgår till räddar $200 per månaden, eller vad som helst den gå hastigheten hos den tidvilja finnas (vilket, finnas till finnas likely mer hög).

Ett alternativ till den electric generationen finnas användningen av solar termisk electric kraft. En termisk användning för kraftsystemvilja värmeenergin av solljuset för allat av dina uppvärmning- och kylningnödar. Solljusburken finnas erfaren värme ditt hem och bemyndigar din vattenvärmeapparat, utan att använda en enda watt av elektricitet. Olika photovoltaic paneler, termiska kraftpaneler ritar värme direkt alltifrån solljuset såsom motsatt till först göra om det in i elektricitet för ditt hem. I grunden termisk kraft finnas mer mycket effektivt, och inte såsom mycket energi finnas borttappadt i omräkningprocessen.

Om du burken afford en solar electric generationsystem för kraft $20.000, du skar räddar tio av tusentals av dollar i åren till kommit såsom ditt avlägsnar färdigt din energiräkning. Under dagar, att du använder inte den allaa energin som du genererar, du kan försäljer överskjutande elektricitet till kraftfirman för en liten avkastning. När du hjälper miljön finnas ett romanmål för flera folks, men den finnas nationalekonomin som att garneren detta slag av uppmärksamhet och stöd för alternativ energi mainstream.